VÅRA POPULÄRA KATEGORIER

VÅRA POPULÄRA RAMAR

Vacker konst på din vägg

På Posteryard har vi vacker konst från både nya och klassiska konstnärer. Förkovra dig bland flera tusen olika motiv för att hitta just din favorit. Vi erbjuder konst från exempelvis Leonardo da Vinci, Hilma af Klint, Henri Rousseau, Claude Monet, Vincent Van Gogh med många fler. Du hittar alla våra klassiska konstnärer under fliken Konst, väl kategoriserade så du enkelt kan hitta det du letar efter. 

Konst

Klassisk eller nutida konst?

Varför välja när man kan få det bästa av båda? Posteryard jobbar mycket med att mixa olika stilar och epoker när vi skapar inspiration för våra kunder. Vi vill verkligen lyfta fram de klassiska konstnärerna men även hylla nya spännande kreatörer. Det är roligt att testa nya kombinationer där gammalt möter nytt, valmöjligheterna är många. Titta gärna in under fliken tavelväggar för att bli hänförd av alla snygga varianter som går att skapa.

Posters hemma med gallerikänsla

En tavla eller poster med rätt ram och passepartout kan verkligen skapa den där unika känslan man får på ett konstgalleri. Prova att hänga den ensam med belysning riktad mot den för maximal effekt. Eller så kan du testa att hänga tre vackra tavlor bredvid varandra. Väggen får gärna vara vit eller ha en annan enhetlig färg och fri från saker som distraherar. Det är konsten som ska vara i fokus om man vill uppnå gallerkänslan.

Konst i betraktarens ögon

Betraktarens ögon avgör om man gillar konsten eller ej brukar man säga. Självklart är det upp till var och en vad man betraktar som konst och vad som är bra eller mindre bra konst. Det är ett av grundfundamenten i skapandet av konst, konst väcker tankar, känslor och frågor. Posteryard älskar all konst och vill erbjuda dig som kund många alternativ till konst. Konst kan vara en poster med text och ett starkt budskap. Konst kan också vara ett fotografi som förmedlar känslor och budskap. Även oljemålningar, akvarell, skisser, bildmontage och digitalt skapad konst är också populära konstformer. Några tips till dig som är osäker på vilken konst du vill ha på din vägg hemma. Välj något som du vet har en effekt på dig, något som får dig bli glad, modig, avslappnad, sorgsen eller cool. Kolla gärna under fliken kundtjänst, där har du all kontaktinfo till oss så kan vi hjälpa dig ännu mer i ditt val av en poster.

Några favoriter