JUST NU: -40% Rabatt på Alla posters!
Gäller t.o.m 21/6

VÅRA POPULÄRA KATEGORIER

VÅRA POPULÄRA RAMAR

Navigera enkelt bland våra Prints

Det ska inte vara krångligt att välja prints. Posteryard har tusentals olika prints att välja mellan och med den allra största säkerhet kommer du hitta något du gillar på Posteryard.se. Vi har kategoriserat hela vårt utbud av motiv för att göra det ännu enklare för dig som kund att hitta och inspireras av fantastiska prints. Välj vilken kategori som intresserar just dig och utgå från den när du börjar leta motiv. Spara dina favoriter i önskelistan eller lägg dem direkt i kundvagnen. Sök på vår hemsida efter färgsprakande motiv, svartvita motiv eller varför inte söka direkt med en text på det du letar efter.

Prints

Skapa en mysig känsla eller cool atmosfär med unika Prints

Innan du börjar leta efter motiv är vårt tips att utgå från den plats du ska hänga dina prints på. Är det ett sovrum, hall, kontor eller kanske ett barns rum. Sedan kan man kolla vilken känsla man vill skapa i just det rummet eller runt den platsen. Vilka färger har man och vilka färger vill man addera till rummet? Vilket budskap eller känsla ska motivet förmedla? En mysig känsla, en vild känsla, cool känsla eller glädjekänslor. Kolla sedan hur stor din vägg är, vilket mått på postern skulle passa på just din vägg. Du kan välja mellan 13×18, 21×30, 30×40, 40×50, 50×70 och 70×100. Kanske vill man addera en vit kant och en ram? Det kan du göra på alla våra storlekar och motiv.

Prints, Posters eller Affischer? Hur skiljer jag dem åt? 

Dessa begrepp och ord är nära besläktade och det är ingen skillnad på dem. På Posteryard väljer vi att kalla det främst för Posters. Det finns inget rätt eller fel utan man får själv välja vilket begrepp som man tycker passar bäst. Oavsett vad du väljer att kalla dem så har vi det du letar efter och hjälper dig gärna hitta dina perfekta posters. 

Hög kvalitet på Prints till ett bra pris 

Posteryard strävar hela tiden efter att erbjuda den högsta kvaliteten till det bästa priset. Detta gör vi genom noggranna kvalitetskontroller för att säkerställa att alla våra produkter hela tiden efterlever våra höga krav. Vi jobbar ständigt med prisbilden och försöker optimera olika kostnadsområden för att kunna bibehålla priset på bra nivåer utan att sänka vår höga kvalitet. 

Prints med vit kant, passepartout och ram 

Du kan köpa alla våra storlekar på motiv med tillhörande vit kant, passepartout och ram. Enda undantaget är storleken 13×18 den går att köpa endast med ram på grund av dess små mått. Köper man en poster med vit kant, passepartout och ram får man en riktig gallerikänsla när man hänger upp det på sin vägg hemma. Om du skulle vilja köpa alla dessa produkter tillsammans så blir du guidad på ett bra sett vid varje motiv.