-30%
Från 59,00 kr Från 41,00 kr
-30%
Från 59,00 kr Från 41,00 kr
-30%
Från 69,00 kr Från 48,00 kr
-30%
Från 59,00 kr Från 41,00 kr
-30%
Från 59,00 kr Från 41,00 kr
-30%
Från 69,00 kr Från 48,00 kr
-30%
Från 69,00 kr Från 48,00 kr
-30%
Från 69,00 kr Från 48,00 kr

Kategorier som passar vardagsrum

VÅRA POPULÄRA RAMAR

Köpa Tavlor till vardagsrummet 

Hos Posteryard.se kan du köpa snygga och stilrena Posters online till vardagsrummet. Vill du få en ny känsla i ditt hem så har du kommit till rätt plats. Posteryard har flera tusen olika tavlor som går att hänga på väggen i alla dina rum inklusive vardagsrummet. Några tips innan man köper en poster är, var ska postern hänga? Vilken vägg i vardagsrummet passar bäst? Hur många posters behöver jag? vilken storlek ska jag välja?  

Vardagsrummets användningsområde genom tiderna 

Vardagsrummet förknippas nog hos många som hemmets centrum, en samlingsplats för familjen eller gästerna. Det har dock inte alltid varit så. Innan 1930-talet var vardagsrummet ett sällsynt rum där de allra flesta bodde mindre och alla ytor i hemmet fungerade tillsammans. Hade man det lite bättre ställt så nyttjade man ett finrum vid middagar och fester. Framåt 1940-talet så började man använda ett specifikt rum mer som en samlingsplats och det rummet är vad vi idag benämner vardagsrummet. Man möblerade med fåtöljer och soffor som var riktade mot varandra för att skapa en trevlig och social atmosfär. Radion var viktig och hade ofta en central plats i rummet. Runt 1950-talet började man möblera mot tv:n som var det nya navet i vardagsrummet. 

Inreda med stilrena och snygga tavlor i vardagsrummet 

Vardagsrummet kan för många vara det rummet man vill hålla lite mer stilrent och strikt. Självklart kan man ta ut svängarna här med men ändå försöka hålla sig till färre färgkombinationer för att bibehålla en nyanserad känsla. Något som alltid fungerar är svartvita tavlor. De kan man kombinera med nästan vad som helst. Tavlor på kända musiker och artister är också något som är populärt att hänga på väggen i vardagsrummet. Om du kollar igenom våra välorganiserade kategorier så kan du få bra hjälp att hitta snygga unika motiv till ditt vardagsrum. 

Hur många tavlor kan man hänga tillsammans på en vägg? 

Det enkla svaret är så många som väggen rymmer. Man kan ha många olika små storlekar som pryder väggen. Det går också att blanda stora och små tavlor i olika kombinationer. Under fliken tavelväggar på posteryard.se kan du hitta mängder med inspiration och tips på olika konstellationer och kombinationer med tavlor. Tveka inte att ringa, skicka email eller besöka våra sociala medier för ännu mer vägledning och support. Vi på Posteryard jobbar för dig och vill att du som kund ska känna att du får en bra service oavsett vad dina frågor eller funderingar är. Under fliken kundtjänst hittar du all vår kontaktinformation.