JUST NU: -40% Rabatt på Alla posters!
Gäller t.o.m 21/6

VÅRA POPULÄRA KATEGORIER

VÅRA POPULÄRA RAMAR

Fantastiska tavlor som du kan köpa online hos Posteryard 

Om du letar efter snygga tavlor som du kan köpa online så har du kommit rätt! Posteryard har ett brett sortiment med tusentals tavlor av hög kvalitet. Vi erbjuder fantastiska motiv som passar alla olika stilar och rum. Vi kan garantera att du kommer hitta en tavla som passar just dig.  

Vill du inreda enkelt med stilsäkra och snygga tavlor 

Posteryard vill hjälpa dig som kund att hitta dina perfekta tavlor. Vi jobbar mycket med olika kategorier för att göra det enkelt att navigera på vår hemsida posteryard.se. Vi vill att du ska inspireras och kunna få hjälp att hitta bra och snygga varianter av tavlor. Du kan bland annat söka på färger, specifika motiv eller namn för att hitta den perfekta kombinationen som passar i just ditt hem. 

Unika tavlor som sticker ut från mängden 

Vill du hitta den där tavlan som ingen annan har? Posteryard samarbetar med många olika spännande artister som skapar unika motiv. Under kategorin Artister hittar du coola tavlor som verkligen ger ditt hem, kontor eller sommarhus en häftig känsla. Vill du vara säker på att inte missa våra erbjudanden och nya samarbeten kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller ta del av våra spännande händelser via Instagram eller Facebook. 

Tavlor som passar i allas hem

På Posteryard vill vi att alla ska kunna ta del av fina tavlor. Vi vill erbjuda prisvärda tavlor som ska kunna skänka glädje åt dig som köper dem.

Tavlor

Oavsett om du ska inreda ditt permanenta hem, sommarhus eller kontor, så ska du kunna hitta en tavla som passar just dig. Tveka inte att kontakta oss via telefon, email eller i sociala medier om du vill ha ytterliga hjälp och inspiration. Alla kontaktuppgifter till oss hittar du under fliken kundtjänst.